De Bufoceremonie

Welkom op deze pagina en bedankt voor je interesse in het wonderlijke medicijn van de Bufo Alvarius pad!

Wij bieden het medicijn aan middels een individuele ceremonie, waarbij we er alles aan doen om voor jou een fijne, veilige setting te creëren. 
Binnen het Multiversum kan deze gehouden worden in de multifunctionele ruimte, tipi of tuin. Dit is afhankelijk van de weersomstandigheden.

De Bufoceremonie is een energetische sessie waarbij je in de non-duale staat kan komen. Het beleven van een eenheidservaring: er zijn geen twee, geen goed of fout, geen jij of ik, geen body & mind. Alles is één, waarnemer en waarneming worden één. Het medicijn laat ons resoneren in het bestaan en de creatie van het universum, vanuit onvoorwaardelijke liefde.

Bufo biedt je een transformatieve ervaring, waarbij je kunt herinneren wie je werkelijk bent en kunt thuiskomen in jezelf.

Bij de start van de ceremonie rook je de melk (sapo) van de Bufo Alvarius pad. Je krijgt instructie over hoe je dit het beste kunt doen. Ervaring met roken is niet noodzakelijk. 
Tijdens de ceremonie laat je los wat je niet meer dient en wat je blokkeert tijdens je dagelijkse leven. Dit gebeurt fysiek; je lichaam geeft aan wat het wil doen en jij volgt. Het kan zijn dat je gaat lachen, huilen, schreeuwen, shaken, (slijm) spugen óf dat je juist heel stil ligt. Of alles tegelijk. Dit is je fysieke reactie en zegt niets over wat jij ondertussen beleeft.

De ceremonie duurt ongeveer 40 - 60 minuten en je wordt begeleid op deze reis van binnenkomst tot vertrek. Wij willen dat je een fijne ervaring hebt en doen hier ons uiterste best voor!

Heb je nog vragen neem dan contact op met Het Multiversum. Alle vragen zijn welkom! Wij zullen altijd een telefonische intake doen om na te gaan hoe je gezondheid is en of de ceremonie passend en veilig is.

 

Dieet

We raden aan 3 dagen voor en 3 dagen na de ceremonie zoveel mogelijk onbewerkt en puur te eten. Geen alcohol, drugs, seks, zuivel of koffie. Op de ceremoniedag vast je 4 uur van tevoren. Je mag wel water of thee zonder theïne drinken.

Wat er verder van je gevraagd wordt: ga er met liefde, vertrouwen en overgave in. 

 

Praktisch

Duur ceremonie           : 40 tot 60 min.

Investering                   : € 175,- per ceremonie.

Bij je aanmelding vragen we een aanbetaling van € 75,- via een betaalverzoekje. Wanneer je binnen 2 weken voor de gereserveerde datum annuleert ben je deze kwijt. Wel kun je je reservering overdragen aan een plaatsvervanger.

Kleding                         : Wat lekker zit en waar je je vrij in kunt bewegen, neem evt. een extra set kleding mee.

Aanmelden kan via e-mail: info@hetmultiversum.nl. Vermeld hierbij alvast je telefoonnummer voor de telefonische intake.