Bed & Breakfast

Het Multiversum biedt slaapplaatsen aan voor maximaal 12 personen. Onze kamers hebben respectievelijk 1, 2, 3 en 6 eenpersoonsbedden. Het Multiversum biedt een rustieke omgeving met een ruime, sfeervolle tuin waar je volledig tot rust komt.

Er is gelegenheid om mooie wandelingen te maken in de omgeving, waarna natuurlijk ook onze sauna tot je beschikking staat. Ook genieten van de houtkachel met warme chocolademelk is een fijne optie in de koude seizoenen!

Het Multiversum ligt in de buurt van Groningen, het is een prima uitvalbasis voor fiets-, wandel- en vaartochten. Er zijn tal van bossen, musea en gezellige terrassen te vinden in de omgeving van Froombosch. Ook het dorp zelf is interessant qua cultuur, zo is er een afwisseling te zien tussen oude bebouwing en moderne architectuur.

Op 2 kilometer van de locatie zijn bijvoorbeeld de Baggerputten, een mooie bosrijke omgeving. De Fraeylemaborg is op 4 kilometer afstand: een museum op een dynamisch landgoed met activiteiten in de borg, het koetshuis en het park. En zo zijn er nog heel veel andere leuke plekken te ontdekken. Vraag ons eventueel naar andere uitjes & activiteiten in de buurt!

  • Inclusief gratis parkeren.
  • Rolstoeltoegankelijk.
  • De bijdrage voor overnachting en ontbijt is € 35,-
  • Vegetarisch of vegan diner kan tegen meerprijs van € 12,- worden bijgeboekt.